(9)

Av ren lust: Bugatti

ljudbok och e-bok


"Ganska lĂ„ngsamt lyfte jag upp hennes blus. Stannade ett par sekunder, precis innan bröstvĂ„rtorna slĂ€ppte taget om tyget. BröstvĂ„rtorna gjorde motstĂ„nd och hĂ€ngde kvar i den tunna blusen. Min lem bankade. SĂ„ med ett litet ryck gled blusen över bröstvĂ„rtorna. Hon lyfte upp armarna och jag drog av henne blusen. Ödmjukheten inför hennes skönhet fick mig att sĂ€nka blicken."

Efter en romantisk torka hÀngde jag med min polare Steen upp i Lappland för att fjÀllvandra. Jag behövde komma bort och tÀnka pÄ annat Àn bristen av kvinnor i mitt liv. Men bara nÄgra dagar in pÄ vÄr resa stötte vi pÄ Vibeke: den vackraste varelse jag nÄgonsin skÄdat. Jag blev förÀlskad, nÀstan besatt. Hon fick mitt nummer och blev allt jag kunde tÀnka pÄ de kommande sex mÄnaderna. Tills en dag, nÀr telefonen faktiskt ringde ...

Veronica Must Àr en pseudonym för den danska författaren Hans-Henrik Ekner (1949). Ekner Àr lektor och har en masterexamen i danska och geografi. 2008 debuterade han med novellsamlingen "Av ren lust" pÄ danska. Ekner har dessutom en lÄng karriÀr som undervisare bakom sig.