(98)

Arabella

ljudbok och e-bok


Stockholm 1815. Den unga Ànkan Arabella ÄtervÀnder till Stockholm nÀr hennes make gÄtt bort. Efter mÄnga Är av ensamhet och isolering Àr hon redo att fÄ kasta sig ut i Stockholms dekadenta societetsliv.

Men vÀl framme blir inget som hon tÀnkt sig. Det visar sig att arvet hon vÀntar inte existerar och istÀllet för ett liv i lyx, riskerar hon att stÄ helt utblottad.

NÀr det kommer fram att hennes make var inblandad i mystiska affÀrer, och att hans död kanske inte var av naturliga orsaker, stÄr det plötsligt klart att Àven Arabellas liv kan vara i fara.

En tjusig brittisk hertig fattar tycke för Arabella och erbjuder sitt beskydd. Ett gott parti pÄ alla sÀtt. Men Arabellas hjÀrta klappar redan för en annan. Lakejen Jonathan som alltid funnits vid hennes sida.

Med samtidssystern Jane Austens Stolthet och fördom som sin följeslagare mÄste hon försöka ta reda pÄ vad hennes man Àr inblandad i. Och hon mÄste vÀlja om hon ska vara förnuftig, eller om hon ska vÄga följa sitt hjÀrta.

Arabella Àr en medryckande och modern romance med ett öga för historiska detaljer. Den första delen i serien Sidensystrar som utspelas i den nordiska societeten under 1800-talets början.


UpplÀsare: Gabriella Boris
LĂ€ngd:

3.6

98 recensioner

Anna

2024-02-21

bortkastad tid, las ej

Anne

2022-10-28

Fin berÀttelse.

Helen

2022-08-24

Sega kĂ€rleksstunder, hade annars gett en⭐till