(129)

AnsvarsFULL

ljudbok


Ingen Àr som alla andra.

SjÀlv var Camilla Kuylenstierna för det mesta full.

Hon föddes i en gravt alkoholiserad familj och vĂ€xte upp med parkbĂ€nksalkisar i köket. Hon satt pĂ„ fosterhem och tampades med sociala myndigheter samtidigt som hon gick i privatskolan Carlssons Skola pĂ„ Östermalm med sitt adliga efternamn som sköld.

I ung Älder utvecklade Camilla sjÀlv en kraftig alkoholism samtidigt som hon klÀttrade i karriÀren inom en internationell koncern. Som populÀr partytjej hade hon företrÀde till alla Stockholms nattklubbar och festade med bÄde amerikanska musikproducenter och svenska vÀrldskÀndisar. Ingen anade att tjejen med den livsglÀdjen och energin privat grÀt sig till sömns, krÀktes av bakfylleÄngest och tillÀt sig att bli misshandlad av sina pojkvÀnner.

Den hÀr sjÀlvbiografiska berÀttelsen vill visa hur viktigt det egna ansvaret Àr, att alla andra inte finns förutom i vÄr förestÀllningsvÀrld och att jÀmföra sitt inre med alla andras yttre Àr det största misstaget vi kan göra.

Camilla Àr nykter sedan 2005 och följer idag sina egna nyvunna vÀrderingar. Allt i enlighet med livsmottot: Det finns inga dÄliga erfarenheter eller misslyckanden. Det som avgör Àr vad man vÀljer att göra av dem. VÄgar du ta ditt eget ansvar, dra ner brallorna pÄ dig sjÀlv och be om hjÀlp? I sÄ fall Àr allt möjligt.



4.1

129 recensioner

Inga-Lill

2024-04-28

VÀldigt bra inlÀst! Hoppas allt gÄr bra för dig!

Catharine

2024-04-07

Denna bok Ă€r gedigen, önskar författaren all lycka â˜˜ïžđŸ€

Emma

2022-10-15

intressant innehÄll & superbra upplÀsning!