(71)

Anagram

ljudbok


"Hon satt stilla lÀnge och kröp sen ut i köket, reste sig vid telefonen pÄ vÀggen och ringde 112. NÀr hon sa sitt Àrende, att hon kÀnde sig hotad av en man, blev hon kopplad nÄgonstans. DÄ lade hon pÄ luren eftersom hon hörde ljud utanför dörren. NÀr hon efter nÄgra minuter blev uppringd av en vÀnlig kvinna som sa att det var frÄn polisen, hade hon haft svÄrt för att prata och framföra sitt Àrende. Det hördes nÄgot vid ytterdörren igen. HjÀrtat dunkande som om det ville lÀmna bröstkorgen och hon fick inte fram nÄgra ord. En nyckel stacks i dörrlÄset."

Polisinspektör Annika Vester Àr en erfaren brottsutredare pÄ Kriminaljouren, men morden pÄ en medelÄlders dam och hennes Äldrige granne Àr ett nytt fall som förbryllar henne. Annika börjar nysta i fallet och med hjÀlp av sin kollega Peter följer hon ledtrÄdarna tillbaka till 60-talet och en chockerande historia uppdagas.

I Cherstin Juhlins böcker Anagram, Bryggan och Collage fÄr vi följa Annika Vester i sin roll som polisinspektör. Utöver av att vara spÀnnande kriminalromaner sÄ tar böckerna upp realistiska arbetsförhÄllanden inom polisen.

Cherstin Juhlin föddes 1948 och Àr bosatt i Kristianstad, i SkÄne. Hon har en 30 Är lÄng erfarenhet som polisinspektör och brottsutredare, och Àr nu pensionÀr. Under 10 Ärs tid har hon Àven varit kÄsör i Kristianstadsbladet och gett ut 2 kÄserisamlingar.



3.5

71 recensioner

Ann-Kristin

2023-02-28

Bra och spÀnnande. Bra upplÀsare

Lena

2022-10-16

Lite seg i starten, men det blev bÀttre nÀr man lyssnat pÄ nÄgra kapitel

Helena

2022-03-10

Nja sÄ vÀrst spÀnnande va de inte .. Gillar upplÀsaren