(208)

Älska och förlåta

ljudbok


Den världsberömda konsertpianisten Vanessa Sexton återvänder till den lilla hemstaden för att söka svar från sin mamma som hon inte träffat på tolv år. Vad var det egentligen som hände den där dagen då Vanessa tillsammans med pappan lämnade allt bakom sig? Sanningen är det hon behöver mest av allt, men också det hon fruktar allra mest.

Då Vanessa stöter på ungdomskärleken Brady, som nu är ortens läkare, kompliceras saker och ting ytterligare. För det är inte bara minnen av den första kärleken han framkallar, utan också helt nya och starkare känslor. Ska Vanessa kunna lägga det förflutna bakom sig och ge framtiden en chans?


Uppläsare: Karin Lithman
Längd:

3.8

208 recensioner

Kristina

2022-09-05

Den är ok 🙂

Maria

2022-06-22

Boken är lika bra som alla Noras böcker. MEN Uppläsaren kallar den manliga huvudkaraktären för "Braddy" genom HEEELA boken å sånt kan störa mig enormt. Såg att ngn tidigare läsare klagat på dålig kvalitet & det måste ha varit i hens egen uppkoppling för ljud och kvalitet är klockrent och krispigt.

Yvonne

2022-01-08

Tyckte om boken, då den visar hur lätt det är att tolka fel, samt hur viktigt det är att ta reda på vad sanningen om vad som hände! Den som växt upp under hot, måste själv förändra uppfattningen om sig själv och sitt självförtroende! Det kan ingen annan göra!