(187)

Alltid Odd

ljudbok och e-bok


Det finns sÄ mycket mer inom varje mÀnniska Àn det som syns pÄ ytan, och hos Odd Thomas finns det tredubbelt mycket.

Odd lever stÀndigt i tvÄ vÀrldar i den lilla ökenstaden Pico Mundo, dÀr hjÀltemod och hemskheter tillhör vardagen. Odd har aldrig bett om att kunna tala med de döda det Àr nÄgot som bara hÀnder. Men som inofficiellt sÀndebud mellan vÄr vÀrld och deras, Àr hans plikt att göra det rÀtta. Det Àr sÄ Odd ser pÄ saken och det Àr dÀrför han har vÀnner pÄ bÄda sidorna av grÀnsen mellan livet och döden.

En barndomsvÀn till Odd Àr försvunnen, och man fruktar det vÀrsta. Men nÀr Odd anvÀnder sina förmÄgor för att finna den saknade upptÀcker han nÄgot vÀrre Àn en död kropp. Han möter en enastÄende slug fiende, och dras in i en virvelstorm av skrÀck.

Åter stĂ„r Odd inför vĂ„ra största fasor. Kring honom samlas bĂ„de nya och gamla allierade, en del levande, en del inte. I slaget som ska komma finns inga oskyldiga betraktare, och varje uppoffring kan störa balansen mellan hopp och förtvivlan.

Oavsett om du möter Odd Thomas för första gÄngen eller om han Àr en gammal vÀn, vÀntar en oförglömlig resa genom en vÀrld av terror, underverk och vÀlbehag. Och du kan inte fÄ en bÀttre guide Àn Odd sjÀlv.


UpplÀsare: Eric Ericson
LĂ€ngd:

3.8

187 recensioner

Phobos

2022-02-15

Ganska seg, nÀsta blir sÀkert bÀttre

Charlotta

2021-11-28

Otroligt mÄnga ord som rabblar fram tills jag kÀnde mig sönderbabblad... puh. Gör sig nog bÀttre att lÀsa sjÀlv

Lasse

2021-03-15

Oj !! Den hĂ€r var inte bra ..Alla dessa liknelser "som om" tyckte första boken om Odd var skaplig men denna 👎