(11)

Allt om Kerstin

ljudbok och e-bok


Det Àr sommarlov och Kerstin vill hinna med alla somriga saker, som att tÀlta och bada och Àta glass och leka med Gunnar. Men sÄ kommer Kerstins syssling Bella pÄ besök, en tonÄring med rosa hÄr. Alla verkar Àlska Bella, till och med katten Pip, och Kerstin vet inte hur hon ska kunna berÀtta för de vuxna om godissnattandet och de krossade fönsterrutorna i skogen. Det Àr som om Bella flyttar grÀnsen lÀngre och lÀngre och om Kerstin skulle skvallra kommer Bella avslöja Kerstins hemlisar för andra.

"Allt om Kerstin" Àr den sjÀtte och avslutande delen i den prisbelönta serien om Kerstin. Helena Hedlund skildrar en modern Bullerbyn med en stor dos humor, vardagsspÀnning, lek och kÀnslor som kÀnns i hela kroppen. Perfekt för höglÀsning! Till den hÀr boken finns en lÀrarhandledning.

Sagt om tidigare böcker i serien:

”SĂ€llsynt vacker vardagsberĂ€ttelse om allt möjligt jobbigt som drabbar ett barn, med imponerande barnperspektiv.”

Dagens Nyheter

”Helena Hedlund Ă€r en omsorgsfull författare som gör det mesta och

bÀsta av varje episod. Kapitlen sprakar av dramatiska vardagshÀndelser,

dĂ€r realismen göds av en frodig fantasi.”

SmÄlandsposten



4.7

11 recensioner

Wilma

2022-12-03

Perfekt Bella tyckte Gunnar var konstig bara för han hittade fyrklövrar men inte hon eller Kerstin

sarad

2022-08-17

Den var VÄÄÄÄÄLDIKT Bra men jag tycker att de gĂ„nger Bella sa: om du inte gör kryper genom röret berĂ€ttar jag för dĂ„ sĂ€ger jag till din mamma att du har snattat godis (eller liknande) var det lite FÖR spĂ€nnande