(459)

Alla somrar med dig

ljudbok och e-bok


Sedan Percy begick sitt livs största misstag för ett decennium sedan har hon inte ÄtervÀnt hem. IstÀllet för vid den glittrande sjön i Barry's Bay, tillbringar hon nu sina somrar i en trendig lÀgenhet i stan, festar med vÀnner och lÄter ingen komma riktigt nÀra henne.

Tills hon en dag fÄr ett samtal som skickar henne tillbaka till sin ungdoms somrar och Sam, mannen hon trodde att hon aldrig skulle leva utan. Under fem somrar med lata eftermiddagar vid sjön och varma kvÀllar pÄ hans förÀldrars restaurang, var Percy och Sam oskiljaktiga. VÀnskapen utvecklades till nÄgot mycket starkare, innan allt drastiskt gick om intet.

NÀr Percy reser hem för att gÄ pÄ Sams mammas begravning Àr samhörigheten mellan dem fortfarande obestridlig. Men kan de glömma det som hÀnde sommaren för tio Är sedan? Alla somrar med dig Àr en nostalgisk kÀrleksroman om mÀnniskor vi möter och val vi gör, som lÀmnar spÄr i oss för alltid.

CARLEY FORTUNE Àr en prisbelönt journalist som har arbetat pÄ nÄgra av Kanadas största tidningar. Hon vÀxte upp utanför Sydney och i Barry's Bay, en smÄstad i Ontario, dÀr hennes debutroman, Alla somrar med dig, utspelar sig. Romanen blev snabbt en internationell bÀstsÀljare och har gjort succé bland lÀsarna pÄ TikTok.

"En lysande debut." Emily Henry

"En fin historia om andra chanser och hur framtiden aldrig riktigt blir som vi tÀnkt oss." Jodi Picoult

"En spektakulÀr debut. Den hÀr medryckande, innerliga romanen Àr omöjlig att lÀgga ifrÄn sig." Publishers Weekly

"Den typen av bok du vill lÀsa klart i en sittning och som ger dig fjÀrilar i magen ena minuten, för att krossa ditt hjÀrta i nÀsta." ELLE Canada

"Fylld av nostalgi och hjÀrta. Percy och Sam kommer att stanna hos dig mycket lÀngre Àn till sista sidan." USA Today


UpplÀsare: Sofia Berntson
LĂ€ngd:

4.1

459 recensioner

Matilda

2024-04-13

vĂ€ldigt lĂ„ngdragen, gick vĂ€ldigt snabbt pĂ„ slutet. JÄTTEbra höglĂ€sare

Amelie

2024-03-20

Mysig bok! Lite som "Allt jag fÄtt lÀra mig" av Tara Westover och "SmÄ eldar överallt" av Celeste Ng.

Emma

2024-01-31

JĂ€tte bra!