(17)

Adventsresan 1: Stockholm - erotisk adventskalender

ljudbok och e-bok


"Jag gÄr fram till Lars. Kysser honom pÄ lÀpparna. Kysser hans hals. Placerar mina hÀnder över hans lena, nakna bröst och smeker honom."

Miriam har Äkt till Stockholm dÀr hon har hittat en lÀgenhet via Airbnb, hon har en arbetsmöjlighet som ska undersökas och hon kÀnner sig redo att börja dejta igen. Juldekorationer hÀnger i fönsterna och nÀr Miriam fÄr reda pÄ att de andra ska jobba i helgen trots att det Àr första advent gör det inte sÄ mycket, hon har fortfarande tid för att gÄ pÄ dejt och om inte annat Àr ju chefen snygg ...

Adventsresan 1: Stockholm Àr första delen av fyra i en erotisk adventskalender.

Det Àr Miriams första jul sedan skilsmÀssan och hon har bestÀmt sig för att för att ge sig ut i Sverige och se var hon hamnar. Följ Miriams erotiska Àventyr i den hÀr juliga serien i fyra delar.

B. J. Hermansson Àr en av vÄra mest populÀra och produktiva författare av erotiska noveller och har översatts till flera sprÄk. BerÀttelsernas underliggande ton inspirerar gÀrna lÀsaren att tÀnka kring, och inte sÀllan ifrÄgasÀtta, vÄra etablerade förestÀllningar om normer och sexualitet.


UpplÀsare: Tone Lind
LĂ€ngd:

3.5

17 recensioner

Pillan

2021-12-01

Mycket najs o het