(2)

50 mil till jul

ljudbok och e-bok


Bilresan hem inför jul brukar vara starten pĂ„ julledigheten för Kate och Ed, som den har varit varje jul i deras tioĂ„riga förhĂ„llande. I vanliga fall skrĂ€nar julmusiken pĂ„ högsta volym, deras traditionellt fula jultröjor Ă€r pĂ„ - och stĂ€mningen brukar vara pĂ„ topp. Men Ă„rets bilresa kommer att bli vĂ€ldigt annorlunda. IstĂ€llet för julmys kommer en frostig tystnad att fylla bilen 


Efter ett massivt grÀl har deras förhÄllande helt havererat. Men de har tagit det gemensamma beslutet att innan separationen Àr ett faktum, sÄ ska de fira jul med sina familjer en sista gÄng.

Men med tre olika jultraditioner att fira, en gammal flamma som vÀntar under misteln och familjernas rosenskimrande förvÀntningar pÄ deras framtid tillsammans, blir den hÀr vanligen underbara tiden pÄ Äret mer lik en mardröm. Det bli en kaotisk blandning av kalkon, julgodis och kÀnslostormar. Men det kommer ocksÄ att bli en jul de aldrig ska glömma.

En rolig och innerlig julroman frÄn Joanna Bolouri, författaren till Jag kommer hem till jul och Allt jag önskar mig till jul.


UpplÀsare: Sofia Berntson
LĂ€ngd: