(36)

5 december: Julfesten - en erotisk julkalender

ljudbok och e-bok


"Camilla slet upp Angelo till stÄende och puttade sedan ned honom pÄ kontorsstolen. Hon sÄg ut genom glasdörrarna och Angelos blick följde efter. I korridoren utanför sÄg han flera par som av ljuden att döma Àgnade sig Ät naket, svettigt sex."

Året Ă€r 1999 och millennieskiftet nĂ€rmar sig med stormsteg, men i Perfume Factorys laboratorium Ă€r arbetet fortfarande i full gĂ„ng. Angelo har i egenskap av parfymtillverkarens frĂ€msta doftkonnĂ€ssör fĂ„tt i uppdrag att ta fram en parfym som ska driva alla som insuper doften till kĂ„tslag; den ska skrika feromoner, afrodisiaka och sex. Ordern kommer frĂ„n Camilla RibestjĂ€rna, det trettioĂ„riga stjĂ€rnskottet och jĂ€rnladyn, som lamslĂ„r samtliga anstĂ€llda med sin obevekliga ledarstil och skönhet.

Efter mÄnga timmars slit tror Angelo att han Àntligen har Ästadkommit vad Camilla efterfrÄgar, och den stundande julfesten Àr ett gyllene tillfÀlle att testa om parfymen ger önskad effekt.

Peter Westberg Àr en svensk författare bosatt i Stockholm. Han har bland annat skrivit böckerna Europa Pandemus och Aurora, beskyddaren.