(39)

4 december: Granriset - en erotisk julkalender

ljudbok och e-bok


"Han glömde bort att de bara var en bit in frÄn en vÀlbesökt vandringsled, kysste henne hungrigt. Hon drog ner sina egna byxor, vÀnde sig om och lutade sig framÄt, tog tag med bÄda hÀnder mot ett trÀd."

Fredrik och Anna har varit tillsammans i tretton Är. De börjar nÀrma sig femtio och deras relation Àr fin och kÀrleksfull men de saknar bÄda nÄgot; de har tappat glöden och Àr inte lÀngre lika fantasifulla. Men en lördag i början av december, under en vandring bland snötyngda granar pÄ Sörmlandsleden, fÄr Fredrik en impuls som blir startskottet pÄ en ny fas i deras förhÄllande. Och med hjÀlp av en alldeles sÀrskild adventskalender börjar de utforska en ny dynamik, vilket visar sig vara just den pusselbit som har saknats.

Elise Storm Àr pseudonym för en författare som utöver sitt romanskrivande ocksÄ ger sig ut pÄ erotiska Àventyr i sin jakt pÄ kÀrlek utanför grÀnserna. Med inslag av BDSM, flersamhet och olika slags kinky sex fyller hon sina noveller med njutning. Alltid med glimten i ögat och ett öppet sinne inför de spÀnnande möten livet kan bjuda pÄ.

Med novellerna Granriset och LuciatÄget vill hon visa hur den kyliga mÄnaden december kan bli den hetaste, bara med hjÀlp av lite fantasi och en riktigt snuskig julkalender!



3.4

39 recensioner

V

2021-11-14

UpplÀsaren lÀt som att det var en vÀderleksrapport hon lÀste upp.