(61)

3:e graden

ljudbok och e-bok


"3:e graden" Àr en pulshöjande thriller, och tredje delen i James Pattersons populÀra spÀnningsserie om kvinnorna som löser kallblodiga fall i San Francisco tillsammans.

En bombexplosion sÀtter en miljardÀrs bostad i lÄgor. Polisinspektör Lindsay Boxer tar sig in i huset i hopp om att hinna rÀdda nÄgons liv, men möts istÀllet av tre redan avlidna mÀnniskor. Bland resterna av det nedbrunna huset finner San Francisco-polisen ett mystiskt meddelande.

En framgÄngsrik och vÀlkÀnd affÀrsman hittas mördad tre dagar senare med ett liknande meddelande pÄ brottsplatsen, och Lindsay tar hjÀlp av Cindy, Clare och Jill för att lösa fallet. Men en av kvinnorna döljer en mörk hemlighet som utgör ett hot mot dem alla, och utan vetskap Àr hon utsedd som mördarens nÀsta mÄl.

James Patterson Àr en av vÀrldens bÀst sÀljande spÀnningsförfattare. Hans popularitet beror bland annat pÄ hans förmÄga att skapa komplexa intriger och halsbrytande spÀnningsscener och han kÀnd för att skriva böcker som Àr omöjliga att lÀgga ifrÄn sig.


UpplÀsare: EvaMaria Oria
LĂ€ngd:

3.8

61 recensioner