(13)

23 december: Mr T. - en erotisk julkalender

ljudbok och e-bok


Nils Àr pÄ vÀg upp till Rovaniemi. Det Àr dags för en intensiv periods arbete inför julen och alla julklappar som ska delas ut. Han sitter i sin tÄgkupé och kÀnner att han kommer somna nÀr som helst och dÄ dyker han plötsligt upp. Mr T. Han som Àr som en gud för Nils, för alla dÀr uppe vid polcirkeln. Mr T tar av sig sin röda rock, tar av sig allt, blottar hela sin magnifika kropp och ber Nils göra detsamma. För, som Mr T sÀger: "What happens in the kupé, stays in the kupé."

"Mr T." Àr en novell om ett ovÀntat och upphetsande möte med en man som vissa kÀnner som jultomten, men som hÀr visar upp helt andra och mer barnförbjudna sidor.

Bakom pseudonymen Sir Jay Cox döljer sig en etablerad författare med flera romaner bakom sig. Han Àr lika fascinerad av hjÀltar som av antihjÀltar, liksom av vad som driver dem framÄt, vad de attraheras av och vilka relationer de lockas in i. Den sexuella aptiten har alltid en central roll, men den Àr inte allt ... I sina tvÄ julnoveller tar Sir Jax Cox sig an ett par av högtidens mest ansedda profiler och lÄter dem ge sig av pÄ högst ovÀntade Àventyr. Kommer lÀsarna nÄgonsin att se dem pÄ samma sÀtt igen?