(0)

10 Kortnoveller volym 5

ljudbok


Denna antologi innehÄller följande kortnoveller:

Diah Lubis och den romerska guden.: Diah mÄste stoppa Irulan frÄn att aliera sig med den romerska guden Jupiter för att skydda sin syster.

Jared Pond och den Gregorianska konfrontationen: Jared beger sig till Singapore för att konfrontera Greg Steele för hans förrederi

Fiona och utomjordingen. Fiona drömmer at hon kidnappas av en halvblind utomjording som misstar henne för sin dotter.

Jared Pond och Kiribatikonfrontationen.: Jared beger sig till Kiribati för att konfrontera den monokelklÀdda galningen Martin Orchard

Jared Pond och piratskatten.: PÄ sin Älders höst bestÀmmer sig Jared för att leta efter en piratskatt. Men Àr det hela en blÄsning?

Fiona och de nyttiga slickepinnarna: Fiona drömmer sig bort till en plats dÀr godis Àr nyttigt. Men blir nyttigt godis trist i lÀngden?

Fiona och Einsteinmötet: Besviken över sina betyg, trÀffar Fiona Einstein som ger henne nÄgra uppmuntrande rÄd.

Fiona och Àlvkungen: Fiona blir ledsen nÀr hon ser en örn döda en kanin och drömmer sig bort till den paradislika vÀrlden Elvonia. Men har paradiset en oönskad sideffekt?

Fiona och diamanten: Fiona drömmer om rikedom nÀr hon sÀljer vÀrldens dyraste diamant. Men Àr det bÀttre att dela med sig av förmögenheten?

Fiona och Vikingarna.: Fiona drömmer om hur anvÀnder ateistiska argument för att övertyga vikingar om ickevÄldsprinciper. Men fungerar ickevÄld under denna vÄldsamma epok?


UpplÀsare: Martin Lundqvist
LĂ€ngd: