(25)

Stallet - erotiska noveller

ljudbok och e-bok


"Vi skulle kanske inte ha valt höga klackar", ropade Maria i ett försök att överrösta vinden medan hon vacklade och försökte undvika de vÀrsta vattenpölarna.

"Du kommer inte att Ängra det", ropade Bodil tillbaka. "Vi Àr dÀr om ett ögonblick. Inredningen Àr Ànnu lÀckrare Àn nÀr du var dÀr förra gÄngen."

StÀmningen förÀndrades sÄ fort de hade stÀngt dörren bakom sig. JodÄ, det var ett gammalt stall, men det var varmt som ett hus, faktiskt lite varmare. De tjocka, röda golvmattorna passade bra till Marias höga stilettklackar, de svarta spetstrosorna och den tunna BH:n som vÀlvilligt avslöjade hennes förvÀntansfulla, struttande bröstvÄrtor sÄ fort hon hade lÀmnat ifrÄn sig kappan till den unge mannen i garderoben. Hon lyfte upp kanten pÄ Bodils klÀnning med spetsen pÄ ridpiskan hon hade haft med sig.

Var i all vÀrlden Àr de och vad ska hÀnda?

LÀs Àven Gardisten.

Sedan 1984 har Cupido gett ut ett magasin i veckan sprÀngfyllt med sexhistorier och informativa artiklar om sexualitet och njutning utan moraliska pekpinnar eller skammande. Alla Àr vÀlkomna i Cupidos universa, och alla finns representerade. det Àr lÀsarna sjÀlva som skriver novellerna i magasinet och de kommer garanterat fÄ dig att rodna. Vardagens sexliv blir allt annat Àn ordinÀrt nÀr Cupidos lÀsare behandlar Àmnet och levererar historier fulla av glÀdje, lekfullhet och njutning.