(2)

Sida vid sida

ljudbok


Veronica Hillman slÀpps frÄn fÀngelset efter att ha avtjÀnat tio Är för mordet pÄ sin man, polisen Jonas. Hon ÄtervÀnder till byn och huset dÀr de bodde för att trÀffa sin nu fjortonÄriga dotter Lo. Veronicas Äterkomst skapar en dominoeffekt bland de anhöriga i den sovande byn och dolda hemligheter stiger upp till ytan.

Lo bor numera hos Jonas bror Morgan och hans fru Emily, som ser henne som sin egen dotter och inte har nÄgra planer pÄ att slÀppa henne ifrÄn sig. Och pÄ den nedlÀggningshotade tidningen ser chefredaktören en chans att höja lÀsarsiffrorna. Hon ger den desillusionerade journalisten Martin uppdraget att skriva om Veronica och fÄ mördarens bekÀnnelse.

En hÀxjakt startar. Men sanningen Àr inte vad den verkar och frÄgan Àr vem som egentligen Àr skyldig till vad?

Filippa Pierrou (född Stockholm med rötter i GÀvle) Àr författare, filmare och konstnÀr. Hon har skrivit manus och regisserat ett flertal tv-serier och en julkalender. Hon har ocksÄ arbetat som krönikör och litteraturkritiker för Arbetarbladet i GÀvle och skrivit flera noveller publicerade i dagspress. "Sida vid sida" Àr hennes debutroman.