(19)

Saffran

ljudbok och e-bok


Den bÀsta semestern i Alessandras liv börjar lida mot sitt slut. Det Àr julafton och ett storslaget firande vÀntar innan hon flyger hem till Sverige. Förutom vemodig Àr hon dessutom osÀker inför att visa sitt intresse för Ashad, den snygge vÀrden som har varit sÄ behjÀlplig under tiden pÄ Royal Paradise Resort. Trots alla laddade blickar och ömma beröringar blev det aldrig nÄgot mer Àn sÄ.

Just nĂ€r stĂ€mningen mellan dem börjar hetta upp anlĂ€nder Faye och Aiden, det irlĂ€ndska paret som följde med Alessandra pĂ„ en spĂ€nnande utflykt tidigare under semestern. Tillsammans tillbringar de kvĂ€llen genom att se pĂ„ en sexig show med lĂ€ckert julljus, suggestiv dans frĂ„n tomtenissar och drinkar med stark smak av saffran. Och en jultomte som överraskar alla – inte minst Alessandra.

”Saffran” Ă€r sjĂ€tte delen i en serie erotiska noveller om en kvinna som reser till Maldiverna för att njuta av livet till fullo. Det Ă€r stĂ€mningsfulla och vackert skrivna berĂ€ttelser om spĂ€nnande sexuella möten lĂ„ngt borta frĂ„n vardagen.