(21)

Realitymorden

ljudbok och e-bok


PÄ en bondgÄrd utanför Kungsbacka pÄgÄr inspelningen av realityserien Bonde finner kÀrleken, dÀr fyra unga kvinnor flyttat in och tÀvlar om bondens kÀrlek. Det Àr mitt i juli och en vÀrmebölja har dragit in över södra Sverige. En tidig morgon hittas en av deltagarna livlös i en badtunna.

Kriminalinspektör Alicia Lundberg pÄ grova brott i Göteborg anlÀnder till gÄrden och snart stÄr det klart att den unga kvinnan har bragts om livet. Vem kan ha velat göra henne sÄ illa? Mycket filmmaterial finns att tillgÄ och en intensiv utredning pÄbörjas. Knappt en vecka efter det första dödsfallet sker ytterligare ett mord under inspelningen av en annan realityserie, denna gÄng utanför Halmstad.

Samtidigt knakar det i fogarna i Alicias relation med ungdomskÀrleken Jacob och hans ex sÀtter kÀppar i hjulen nÀrhelst hon kan. Samvaron med bonussonen vÀcker en barnlÀngtan som hon inte visste fanns, men familjelivet kÀnns alltmer avlÀgset. Alicia lÀgger all kraft pÄ sitt arbete och nÀr hon minst anar det stÄr hon Ànnu en gÄng öga mot öga med en mördare.


UpplÀsare: Sofia Berntson
LĂ€ngd:

4.1

21 recensioner

Andeléne

2024-03-07

Toppenbra!