(8)

Poolgirl - erotisk novell

ljudbok och e-bok


Camilla Àr en uttrÄkad hemmafru som inte riktigt vet nÀr hennes liv blev sÄ outhÀrdligt trÄkigt. För att fördriva ytterligare en dag slÄr hon sig ned vid poolen i sin lilla bikini och börjar lÀsa en erotisk bok. HushÄllerskan pÄminner Camilla om att poolen ska stÀdas idag, sÄ att hon inte badar förrÀn det Àr gjort.

Den hÀr gÄngen Àr det en tjej som kommer för att stÀda poolen i stÀllet för den vanliga killen. Med sina starka armar och rÀttframma sÀtt vÀcker hon nÄgonting inom Camilla. I sin heta förvirring över sina kÀnslor gÄr Camilla upp till sovrummet dÀr hon smeker sig sjÀlv medan hon tÀnker pÄ kvinnan. Till hennes glÀdje dröjer det inte lÀnge förrÀn pooltjejen gör henne sÀllskap i sovrummet.

Chleo Àr ett samarbete mellan fem författarvÀnner: Alexandra Nedstam, Isabella Edenborg, Carl-Michael Edenborg, Erik Janelm och Erika Johansson. FrÄn fyra olika hörn av Sverige och frÄn fyra olika Ärtionden lÀngtade de efter en mer intim kontakt under den tvÄngsisolering som orsakades av Coronapandemin.


UpplÀsare: Lena Ljung
LĂ€ngd: