(34)

Nattviskningar

ljudbok och e-bok


Kristina Postigo har aldrig varit som alla andra. FastÀn hennes tvillingar, Isabella och Gabriel, inte lÀngre lever i den vanliga vÀrlden kan hon bÄde se och kommunicera med dem. För Kristina Àr det inget konstigt med det.

I en annan del av Sverige vaknar Maud Eriksson med ett ryck. Villan Ă€r tyst. Faktiskt ovanligt tyst. ÄndĂ„ trotsar hon den illavarslande kĂ€nslan för att se efter. Allt verkar dock som vanligt. Men nĂ€r Maud nĂ€rmar sig övervĂ„ningen ser hon nĂ„got
 Och kalla kĂ„rar kryper lĂ€ngs hennes ryggrad. Vad Ă€r det egentligen hon ser?

Kristina leds av sina tvillingar. Tillsammans har de i uppdrag att hjÀlpa Maud med det som hemsöker henne. Men hur fÄr de den skeptiska Maud att tro pÄ det paranormala? Kristina har alltid lÄtit sin övertygelse styra.

Medium Ă€r en serie om den excentriska Kristina Postigo som tillsammans med sina tvillingar, Isabella och Gabriel, hjĂ€lper mĂ€nniskor vars liv vĂ€nts upp och ner av det övernaturliga – och dess starka krafter.


UpplÀsare: Tova Leining
LĂ€ngd:

3.3

34 recensioner

Carin

2023-11-29

Inte den bÀsta boken pÄ marknaden. MÀrkligt upplÀst, en del skumma ordval, lÄngsam handling, mÀrklig huvudkaraktÀr och konstiga dialoger men bitvis spÀnnande ÀndÄ. Okej att slö-lyssna pÄ pÄ jobbet.

anna.b.angel

2023-05-10

Ja tyvÀrr hade boken gjort sig bÀttre med en annan upplÀsare. SÀttet hon lÀser pÄ passar mer till barnlitteratur.

Gunnel

2023-02-12

Jag tyckte att upplÀsningen var alldeles för hackig och det gjorde inte boken rÀttvisa.