(38)

Mirakelkammaren

ljudbok och e-bok


»Angie Kim har förmÄgan att göra en rÀttegÄngsthriller till en rafflande berÀttelse om allt mÀnniskor ljuger om i den lilla orten Miracle Creek.« Lotta Olsson tipsar om höstens bÀsta deckare i DN

»Ge den hÀr boken till nÄgon som jag - jag Àlskade den!« Malin Persson Giolito, Vi LÀser

»En magnifik debut.« Washington Post

I en smÄstad i Virginia driver de koreanska immigranterna Young och Pak Yoo företaget Mirakelkammaren, vars patienter fÄr medicinsk syrgasbehandling i en tryckkammare som alternativ terapi för olika Äkommor. NÀr kammaren exploderar och dödar tvÄ personer skakas samhÀllet i grunden.

Vem eller vad orsakade explosionen? Den pÄföljande, dramatiska mordrÀttegÄngen avslöjar en vÀv av hemligheter: förbjudna möten och farliga missförstÄnd, intensiv rivalitet och dolda lojaliteter. En gripande, andlöst spÀnnande och överraskande roman dÀr inget Àr som det först verkar.

I översĂ€ttning av Åsa Brolin.

ANGIE KIM Ă€r en amerikansk författare, född i Korea och numera bosatt i Virginia. Mirakelkammaren Ă€r hennes debutroman, som vunnit en Edgar Award för BĂ€sta debut, en ITV Thriller Award och valts till en av Årets bĂ€sta böcker i Time, Washington Post och pĂ„ The Today Show. Boken har blivit en stor internationell succĂ© och har översatts till 20 sprĂ„k.


UpplÀsare: Kerstin Andersson
LĂ€ngd: