(337)

Med smak av sommar

ljudbok och e-bok


Förförisk romance i en klassisk sommaridyll, om ett par som motvilligt dras till varandra.

Rebecka tackar genast ja nĂ€r hennes bĂ€stis Ella erbjuder henne att tillbringa sommaren i familjens sommarhus pĂ„ vĂ€stkusten. Huset ligger precis intill havet, har en fantastisk utsikt och det Ă€r dessutom gĂ„ngavstĂ„nd till hennes jobb pĂ„ kafĂ©et vid stranden. I gengĂ€ld ska Rebecka hĂ„lla ett öga pĂ„ Ellas lillebror. Det Ă€r bara ett problem – brodern Ă€r outhĂ€rdligt dryg och alldeles för snygg för sitt eget bĂ€sta.

Isak har haft ett riktigt dÄligt Är. Inte nog med att hans senaste lÄtar har floppat, hans musikkarriÀr som en gÄng var sÄ lovande ter sig nu totalt hopplös. NÀr hans syster lÀmnar honom i sommarhuset med strÀnga order om att inte komma hem förrÀn han har skÀrpt till sig förestÀller han sig en vild sommar med massor av fest. Men sÄ lÀr han kÀnna Rebecka, som Àr hans raka motsats. Hon Àr envis och noggrann och det dröjer inte lÀnge förrÀn de retar gallfeber pÄ varandra. Isak vill inget annat Àn att bli av med Rebecka. Eller det Àr i alla fall vad han tror. Kan gnistorna som slÄr mellan dem vara nÄgot mer Àn bara irritation?

Sofia Fritzson, född 1984, Àr en svensk författare frÄn Svenljunga. Hon Àr framförallt aktiv inom romance-genren och har en förkÀrlek för lyckliga slut.


UpplÀsare: Stina Storm
LĂ€ngd:

3.5

337 recensioner

Anonym

2024-01-09

Bra bok!! Gillar verkligen den softa stilen men tyvÀrr tycker jag inte upplÀsaren gjorde boken rÀttvis.

Ida

2023-12-18

Mysig

Elisabet

2023-11-29

en hÀrlig bok