(63)

Kärlek tjockare än blod

ljudbok


Med en trasslig barndom i bagaget finner Alice kärleken. Lyckan blir fullkomlig då det visar sig att hon är gravid, men då händer det som inte får hända. Alice kastas in i en mardrömsliknande tillvaro. Tappert och envist kämpar hon och slutligen finner hon en balans i tillvaron, i en ny stad med nya vänner.

Precis som hennes hjärta står på glänt, något hon aldrig trott skulle ske igen, dras hon in i en härva av svek och lögner.


Uppläsare: Lotta Nilsson
Längd:

3.6

63 recensioner

Marianne

2024-04-19

Om detta var en sann berättelse, så var den både sorglig o vacker.

Maria

2024-03-12

Jag ber författaren om ursäkt då jag förstår att det ligger mycket arbete bakom den här boken. Tyvärr så är språket i klass med en begåvad högstadieelev. Trådar tappas efter hela vägen och nya, helt osannolika plockas upp. Tyvärr så är det en av de sämsta böcker jag någon läst. Om du älskar serier som borde avslutats för fem säsonger sedan så kan det här vara en bok för dig.

Carin

2024-02-14

Bra berättare men tyvärr är boken så virrigt skriven att det kräver för mycket av lyssnaren för att jag ska uppskatta den. Jag har försökt lyssna flera gånger men ger upp nu. Förstår att författaren vill vara lite mystisk i vändningarna men resultatet blir en otydlig bok.