(14)

Jessika Jungs saknad

ljudbok och e-bok


En vÀktare blir knivskuren i Solna centrum, nÀr polisen hittar honom Àr han redan död. Samtidigt pÄ ett galleri stÄr en kvinna och vÀntar otÄligt pÄ sin pojkvÀn. Varför dyker han inte upp? Han hade ju lovat.

Jessika och Johan har bara varit tillsammans i nÄgra mÄnader. En konstvetare och en vÀktare - ett omaka par tycker mÄnga av deras vÀnner. Men sjÀlva vet de att de har funnit varandra för livet. NÀr Jessika nÄs av beskedet att Johan Àr död rasar hennes vÀrld samman.

För att inte brytas ner helt av sorgen börjar Jessika göra egna efterforskningar kring mordet parallellt med polisarbetet. SpÄren leder henne till tungt kriminella och farliga kretsar i Stockholms undre vÀrld. Vem var egentligen Johan? Var han i sjÀlva verket nÄgon helt annan Àn den man hon förÀlskade sig i?

"Jessika Jungs saknad" Àr pÄ en och samma gÄng en deckare och ett gripande relationsdrama som hÄller lÀsaren i ett jÀrngrepp Ànda fram till den spÀnnande och överraskande upplösningen.



3.6

14 recensioner

Anna

2022-06-27

En av de segaste böcker jag lyssnat pÄ! StÀngde av efter halva men borde stÀngt av tidigare och hittat en bÀttre bok att lÀgga tiden pÄ!