(5)

Healthy Happy Food

e-bok


Ingen har vÀl missat trenden att Àta vÀxtbaserat som tagit vÀrlden med storm? En trend som förhoppningsvis Àr hÀr för att stanna, eftersom vÄra matvanor behöver Àndras om vi ska minska vÄrt klimatavtryck. Studier visar att svenskar Àter grönt minst en gÄng i veckan och att vi Àr benÀgna att göra det Ànnu oftare om vi bara lÀr oss mer. DÀr kommer Annika Kvist och Viktoria Tindberg in i bilden. I den hÀr boken vill de dela med av sig av kunskap, recept och grymma life hacks nÀr det kommer till vÀxtbaserad kost.

De lÀr dig allt du behöver veta fördelarna med att Àta vÀxtbaserad kost, hur du ska Àta grönt för att leva lÀngre som befolkningen i de blÄ zonerna, vilka nÀringsÀmnen din kropp behöver och hur du fÄr i dig dem. De förklarar ocksÄ den gröna tallriksmodellen och bjuder pÄ 63 enkla, nÀringsrika och goda vÀxtbaserade recept, som gÄr snabbt att tillaga och som innehÄller fÄ ingredienser. Dessutom har de skapat en kostplan för 28 dagar som hjÀlper dig att starta ditt nya gröna liv.

Alla borde fÄ uppleva de positiva effekter vÀxtbaserad kost ger, bÄde för sin egen och för planetens hÀlsa. Varför inte börja Àta grönt redan idag? Det Àr faktiskt enkelt att vara hÄllbar.

ANNIKA KVIST Àr civilekonom, kostrÄdgivare, yogainstruktör, ICC-certifierad coach och grundare av företaget Amazing Growth. Hon har tidigare skrivit boken Healthy Happy Living 10 veckor till en hÄllbar och hÀlsosam livsstil. Annika brinner för att hjÀlpa individer och företag att bygga ett hÀlsosamt sjÀlvledarskap och att hitta en mer hÄllbar livsstil, vilket hon gör genom förelÀsningar, coachning och digitala hÀlsoprogram.

VIKTORIA TINDBERG Àr nyutexaminerad civilekonom efter fem Ärs studier i Köpenhamn. Under sin studietid fick hon mycket kulinarisk inspiration och framförallt lÀrde hon sig att laga mat med en begrÀnsad budget och ett fullspÀckat schema. Viktoria har sedan sex Är tillbaka drivit Instagramkontot @afoodplace, dÀr hon inspirerar sina följare att laga god mat med fÄ ingredienser utan att anstrÀnga sig för mycket. Viktoria har Àven skapat recepten till Annikas senaste digitala hÀlsoprogram och en del av recepten i Healthy Happy Living.



2.0

5 recensioner

Andrea

2024-04-01

GÄr inte att lÀsa, vit text pÄ rosa bakgrund so, inte gÄr att lÀsa och dÀrutöver ser det ut att fattas text. Funkar inte som e-bok

c

2024-02-08

Vit text pÄ rosa bakgrund? Inget av recepten gick att lÀsa. TyvÀrr en olÀmplig bok för lÀsplatta/telefon.