(7)

Godhetens pensionat

ljudbok


Den sönderstressade tvÄbarnsmamman Jennifer springer allt fortare i sitt ekorrhjul. Hennes bÀsta vÀn Louise övertalar henne att Äka till Gotland för att stressa av. DÀr ska de cykla, vila och njuta. NÀr de kör vilse ramlar Jennifer bokstavligen i armarna pÄ den snygge Staffan. Kan han lugna hennes inre och dyrka upp hennes hjÀrta?

Lotta njuter av sitt perfekta liv i sin perfekta lÀgenhet i Visby. Hon har ett jobb som hon Àlskar, pengar pÄ banken och kan göra vad hon vill. Hon Àr lycklig singel. Eller Àr hon sÄ lycklig egentligen? Skulle hon bli lyckligare om hon blev kÀr?

Lotta Àrver ett gammalt pensionat pÄ landet, en distraktion som inte ingÄr i hennes liv. Vad ska hon göra med stÀllet? Till att börja med mÄste det renoveras och hon annonserar efter folk som kan hjÀlpa till. Det blir början till nÄgot nytt för Lotta.

Det Àr nÄgon som följer efter Malin. Vart hon Àn gÄr fÄr hon rysningar i nacken och vill bara fly hem. Farbror Nils Àr snÀll, men hur Àr det med kollegan Kalle som dyker upp vid de mest ovÀntade tillfÀllen? Malin lÀser en annons om att hjÀlpa till pÄ ett pensionat mitt ute i ingenstans. Det skulle kanske vara nÄgot att fly till? DÀr skulle ingen hitta henne.