(0)

Ghettokrig

ljudbok


»Ghettokrig Àr explosiv och en kompromisslös bladvÀndare som hÄller dig fastklistrad. Briljant!« Pascal Engman, författare

Leons kamp för att undkomma förorten, skapa en framtid för sig och sin lillebror och bli en Àkta Svensson nÀrmar sig sin skoningslösa upplösning.

Ghettokungen Leon Jaziri har fÄtt i uppdrag att skydda AI-forskaren Katalin Vargas. Det Àr brÄttom. Vargas, som hÄller ett föredrag i VintertrÀdgÄrden pÄ Grand HÎtel, befinner sig redan i livsfara. Det vimlar av hemliga agenter och alla Àr beredda att döda för hennes revolutionerade AI Veritas.

I en annan del av stan ska kriminalkommissarie Margareta "Maggan" Palm och kollegan Fredrik Envall viga sig nÀr de fÄr larm om skottlossning. NÀr Palm fÄr veta att civilministern mördats och att en viss Leon Jaziri försvunnit med den inbjudna AI-forskaren inser hon att smekmÄnaden Àr instÀlld.

Utan att veta vem som Àr vÀn och vem som Àr fiende flyr Leon med Vargas i slÀptÄg genom Stockholm. Ska de undkomma sina förföljare mÄste det ske pÄ Leons hemmaplan. Endast i förortsdjungeln har de en chans att överleva - dÀr Àr Leon kung och hans fiender villebrÄd.

PRISBELÖNAD SERIE!

Ghettoprinsessan vann 2023 Ă„rs Storytel Awards i kategorin spĂ€nning: »TonsĂ€kert, med humor, ovĂ€ntade karaktĂ€rer och relationer Sammy Jeridi lyckas med konsten att underhĂ„lla samtidigt som han aldrig gör avkall pĂ„ nerven!Â«ï»ż