(14)

Erik och hans monster

ljudbok och e-bok


Den hÀr boken handlar om Erik och nÄgra dagar i hans liv. Det Àr dagar fulla av skrÀck och hemska monster. En bok bara för den som törs ... Vad sÀgs om ett spöke nÀr man Àr ensam hemma, eller en zombie ute i trÀdgÄrden? Det kan ocksÄ vara en otÀck skrÀckfilm pÄ bio, eller ett monster under sÀngen.

Böckerna om Erik Àr enormt populÀra. De berÀttar om allt han rÄkar ut för, bÄde hemma och i skolan, och det Àr inte lite. Varje dag Àr Erik med om nÄgot nytt, roligt eller spÀnnande.

I denna bok finns fyra tidigare utgivna Erik-böcker samlade.

Författaren Torsten Bengtsson Ă€r vĂ€lkĂ€nd för sina lĂ€ttlĂ€sta böcker. Han Ă€r ofta ute och pratar om dem pĂ„ skolorna. DĂ„ fĂ„r han alltid frĂ„gan ”NĂ€r kommer nĂ€sta bok om Erik?” Hans första bok kom ut Ă„r 2002. Sedan dess har han gett ut nĂ€stan 70 böcker, bĂ„de skönlitterĂ€ra och faktaböcker.

Illustratören Jonas Anderson Àr en populÀr serietecknare. Det Àr mÄnga monster och spöken i Jonas bilder, nÄgot som hÀngt med sedan barndomen dÄ hans intresse för monster vÀcktes. Hans debutbok som han bÄde skrev och illustrerade, handlar om klassiska monster i filmer.

LÀttlÀsta böcker frÄn Nypon Àr ofta nÄgot kortare, har alltid ett lÀttare sprÄk och ett innehÄll anpassat för den tÀnkta lÀsarens Älder.



4.3

14 recensioner

Olle

2022-05-18

LÀskig! JÀttelÀskig! /Olle