(29)

Dolt under jord

ljudbok och e-bok


Jack Àr naprapat och lever ett blekt, hÀndelselöst liv. För att bryta tristessen ger han sig ibland ut med en kompis och misshandlar folk. Men mest fantiserar han om döden.

Viktorias vardag Àr inrutad men hon Àr pÄ god vÀg att bli VD. Inom henne vÀxer ensamheten och hon gör sitt bÀsta för att fylla tomrummet med en rad olika mÀn som hon trÀffar genom en app.

NÀr Jack och Viktoria trÀffas sÀtts allt i gungning och ingen av dem Àr förberedd pÄ de starka krafter som vÀcks till liv. Snart dyker de rakt ner i en avgrund fylld med lust, begÀr och besatthet ... Hur lÄngt kan man egentligen gÄ för att fÄ kÀnna sig levande?

"Dolt under jord" Àr en spÀnningsroman som djupdyker ner i den mÀnskliga psyket och utforskar de mest mörka vrÄr.

Martin Falkman Àr en svensk författare frÄn Helsingborg, som 2016 debuterade med boken "Tunneln i slutet av ljuset". Sara Olsson Àr en svensk författare och litteraturvetare. Hon skriver sÄvÀl skönlitteratur som dikter och tar sig Àven an memoarer pÄ uppdrag.


UpplÀsare: Pascal Wibe
LĂ€ngd:

3.0

29 recensioner

Cecilia

2020-07-21

Utan att det nÄgon gÄng mÀrks att tvÄ författare Àr inblandade har Sara Olsson och Martin Falkman vÀvt ihop sina röster till en suggestiv och mörk historia. SprÄket Àr fenomenalt och berÀttelsen spÀnnande, inte bara första gÄngen den lÀses.