(307)

Den som jagar

ljudbok och e-bok


SmÄbarnsmamman Caroline Dahl hittas brutalt mördad i ett naturreservat pÄ Falsterbohalvön och kriminalinspektör Hanna Berg utses som förundersökningsledare i det högprofilerade fallet.

Hanna har precis ÄtervÀnt till jobbet pÄ Malmöpolisen efter en uppslitande skilsmÀssa. För att kunna slÀppa tankarna pÄ separationen gÄr hon fullstÀndigt upp i arbetet och blir besatt av att lösa fallet. Men Ängesten förföljer henne som en mörk skugga.

Samtidigt befinner sig 19-Äriga Alicia instÀngd och fastkedjad i en kÀllare, vaktad av en sadistisk man i mask. Alicia fasar för att höra mannens fotsteg i kÀllartrappan, dÄ vet hon vad som vÀntar. Men hon vet ocksÄ vilka konsekvenserna riskerar att bli ifall hon försöker fly.

NĂ€r Ă€nnu en ung kvinna försvinner spĂ„rlöst börjar Hanna misstĂ€nka att det finns ett samband mellan fallen med de försvunna kvinnorna och mordet pĂ„ Cecilia Dahl. Hon inser att hon mĂ„ste lösa gĂ„tan och hitta Alicia – innan det Ă€r för sent.

"Den som jagar" Àr en rapp och nervkittlande deckare som utspelar sig i trakterna kring Falsterbo och Malmö. Det Àr den första delen i SkÄnemorden som handlar om den frÄnskilda kriminalinspektören Hanna Berg. Det Àr ocksÄ författaren Zara Mahmoods debutbok.

”’Den som’ jagar en spĂ€nnande deckare som utspelar sig i SkĂ„ne. Debutanten Zara Mahmood har mejslat fram en intressant huvudperson som lyfter boken.” Ljudboksbloggen

Om författaren:

Zara Mahmood bor i Malmö tillsammans med sin man och fyra barn. Hon Àr utbildad socionom och jobbar som bistÄndshandlÀggare. "Den som jagar" Àr hennes debutroman.

”Jag ville skriva en spĂ€nnande och lĂ€ttillgĂ€nglig kriminalroman utan att tumma pĂ„ det litterĂ€ra. En rapp svensk deckare med Ă€kta bladvĂ€ndarkvalitet helt enkelt.”



4.1

307 recensioner

EvaD

2024-04-26

Mycket bra story.jag blev oxĂ„ glatt överraskad av upplĂ€saren. Hoppas pĂ„ en uppföljare Eva.â˜€ïžđŸŒ·â€ïž

Eva

2024-04-23

SpÀnnande historia, men rÀtt förutsÀgbar. Ett plus för huvudpersonen som var obetÀnksamt mÀnsklig, men stort minus för plÄgsamma beskrivningar av brotten.

karin.marklund

2024-04-20

SpÀnnande frÄn början till slut.Rekommenderas!!!