(40)

Den mystiske greven

ljudbok och e-bok


Unga Vesta har i London vigts genom ombud med regenten i det avlÀgsna Katonia. Det hade varit mot hennes vilja. NÀr hon anlÀnder till sitt blivande land möts hon av en frÀmling, greve Miklos, som talar om att det utbrutit en revolution. Han uppmanar henne att ÄtervÀnda till England. Men hon tÀnker stÄ fast vid sitt ord, och han tar henne med pÄ en fÀrd som blir egendomligare Àn hon nÄgonsin kunnat drömma om ...

Cartlands böcker Àger rum i de finare engelska kretsarna och i exotiska miljöer. KÀrleken Àr hÀftig mellan de passionerade hjÀltarna och vackra hjÀltinnorna, men gÄng pÄ gÄng gÄr de igenom prövningar. Men Àkta kÀrlek Àr alltid starkast och det finns ingenting den inte kan besegra.

Barbara Cartland (1901-2000) Àr den mest produktiva författaren i det tjugonde Ärhundradet. Vi har över 650 böcker frÄn Cartlands romantiska hand. Hennes böcker Àr översatta till 38 sprÄk, och med över en miljard sÄlda exemplar kan det inte lÀngre finnas nÄgon tvekan om att Barbara Cartland Àr en av vÀrldens största romantiker.



3.8

40 recensioner