(36)

Cirkus Formel 1

ljudbok och e-bok


De röda ljusen slÀcks ett efter ett. 10 team och 20 förare, alla har fokus pÄ samma sak: Den perfekta starten i jakten pÄ tiondelar och segrar. En kamp, hjul mot hjul, man mot man.

Under 70 Är har VM i Formel 1 förtrollat fans över hela vÀrlden och har de senaste Ären varit den snabbast vÀxande sporten i sociala medier och nÄtt ut till en helt ny publik. Samtidigt som förarna jagar tiondelar i topphastigheter kring 360 km/timmen Àr det ocksÄ hjÀrnornas kamp nÀr det handlar om strategier, utveckling av bilar, teknologi och innovationer.

I Cirkus Formel 1 fÄr vi inte bara möta vÀrldsmÀstare, utan fÄr en inblick i en vÀrld som kantas av exklusivitet, skandaler, stallkrig och maktkamp. Vi fÄr Àven ta del av filosofin bakom vÀrldens mest kÀnda racerbanor och vad som gör en bil snabbare Àn en annan.

Det Àr historia, nutid och framtid. Allt pÄ en gÄng.


UpplÀsare: Anna Andersson
LĂ€ngd:

4.2

36 recensioner

Jonas

2024-03-15

VÀl skriven, en bra blandning av modern tid och en tripp down memory lane. För inbitna fans Àr det kanske inte mycket nytt men för de som just hittat Formel 1 Àr detta en bra bok att börja med, ett tips Àr ju att i samband med kapitlen försöka kolla pÄ youtube klipp eller liknande för att fÄ en kÀnsla hur det var pÄ den tiden.