(377)

Big Dick Energy

ljudbok och e-bok


En vass och roande livsguide till alla killar (och deras flickvÀnner)

Om du vill förstĂ„ hemligheten bakom att brygga den perfekta ölen pratar du inte med en vinproducent. Vill du lĂ€ra dig spela golf gĂ„r du inte till en tennistrĂ€nare. Och för att förstĂ„ en kvinnas behov och lustar Ă€r det inte en jĂ€ttebra idĂ© att lĂ€sa en bok av en man. ÄndĂ„ vimlar det av böcker förmĂ€n av just mĂ€n med fulknep och spel för att fĂ„ komma till. Det hĂ€r Ă€r inte en sĂ„dan bok. Det Ă€r en bok för dig som Ă€r genuint intresserad av att förstĂ„, möta och tillfredsstĂ€lla en kvinna pĂ„ alla plan. Med andra ord en bok för dig som vill öka din Big Dick Energy.

Big D*ck Energy Àr en drastisk betraktelse över vÄr samtid dÀr fakta och statistik varvas med anekdoter och hemmasnickrade sanningar. Det Àr en hoppfull handbok med en önskan om att alla kvinnor och mÀn en gÄng för alla ska förstÄ varandra och prata samma sprÄk.

Boken riktar sig till alla mÀn som vill förstÄ sin partner bÀttre och till mÀn som skulle vilja ha en relation, men inte riktigt kÀnner att han fÄr det att fungera. Den visar hur mÀn kan fungera bÀttre i livets alla relationer och dÀrmed slippa avstÄnd, missförstÄnd och en partner med stÀndig huvudvÀrk.

Fi Lindfors Àr feministen som har tiotusentals följare pÄ Instagram dÀr hon dagligen delar med sig av sin kamp mot orÀttvisor och lyfter viktiga samhÀllsfrÄgor. Den hÀr gÄngen vÀnder hon sig till motparten i dramat nÀmligen alla mÀn. I boken Big D*ck Energy vÀnder hon sig för första gÄngen direkt till dig som Àr man.


UpplÀsare: Fi Lindfors
LĂ€ngd:

4.0

377 recensioner

Jonathan

2024-05-15

Helt fantastisk bok och fick ocksÄ en extra fin kÀnsla av slutorden dÄ jag kanske Àr en av fÄ mÀn som lÀser den. Dock kommer jag föreslÄ denna bok till mÄnga av mina manliga och kvinnliga vÀnner.

Petra

2024-05-01

TÀnkvÀrd och bra! LÀs den!

Sandra

2024-04-20

Jag som kvinna önskar att alla mÀn lÀste denna bok. Det Àr sÄÄÄ mycket som stÀmmer och dÀr vi önskar förÀndring!