(0)

BEATRICES PRANK, ERINDRINGER OG EVENTYR

e-bok


Det Àr tre Är sedan som den senaste boken om den eviga överlevaren, gatukatten Beatrice gavs ut. Den hette BEATRICE TAKES A TRIP, och mÄnga, riktigt mÄnga lÀsare bland Beatrices stora beundrarskara undrade, nÀr nÀsta volym med Beatrices tankar och Àventyr Àntligen kommer att berika deras liv?

Beatrice var ute i vÀrlden, den engelsk- och dansksprÄkiga, och hennes skapare Vladimir Oravsky, hade ocksÄ andra starka personligheter att lyssna pÄ och ta hand om. Yes, Àven djurvÀrlden Àr begÄvad med starka personligheter.

Nu Àr dock Beatrice tillbaka, med nya Àventyr och minnen, och villig att dela dessa med dig.

De Ă€r samlade i volymen BEATRICES PRANK, ERINDRINGER OG EVENTYR : ENDNU EN BOG OM OG MED KATTEN BEATRICE / BEATRICES UPPTÅG, ERINRINGAR OCH ÄVENTYR : ÄNNU EN BOK OM OCH MED KATTEN BEATRICE.

Beatrice verkar kunna det mesta, skriva kan hon dock inte, Ätminstone inte Àn, sÀger hon, och Vladimir hade mycket roligt att lyssna pÄ och anteckna hennes berÀttelser. BÄde han och Beatrice Àr övertygade om att du som skall bekanta dig med Beatrices spÀnnande och överraskande berÀttarsessioner, kommer ha riktigt kul inte bara under tiden som du lÀser dessa, utan Àven lÄngt efterÄt. Liksom du hade det nÀr du kom i kontakt med Beatrices tidigare volymer.

Även BEATRICES PRANK, ERINDRINGER OG EVENTYR lĂ€mpar sig för bĂ„de barn och vuxna.

Det Àr Beatrice som Àr pÄ omslaget, fÄngad av ingen mindre Àn Ole Schwander. SÄ sÄg Beatrice ut nÀr hon var kattunge och konfronterades med natten. DÄ visste hon fortfarande inte att hon hade minst nio liv, och en sÀllsam förmÄga att vÀnda varje mörker till ljus och hopp.