(403)

Allt att vinna

ljudbok och e-bok


Oliver Lundin bryr sig bara om tvÄ saker i livet. Den ena Àr hans pappas gamla Mustang - den andra Àr hans lillebror Isak. Det Àr för Isak han sliter i bilverkstaden, dag ut och dag in, i hopp om att brodern ska fÄ ett bÀttre liv. Fram tills dess mÄste Olivers behov sÀttas Ät sidan. Han har helt enkelt varken tid eller ork att fokusera pÄ nÄgot annat.

Alicia Reyes har alltid levt ett privilegierat liv. I staden finns knappt en mÀnniska som inte kÀnner till hennes förmögna familj och deras bilfirma. Kanske Àr det dÀrför hon fastnat för det hisnande och förbjudna i streetracingen. NÀr hon kör ett lopp finns det inget som kan stoppa henne - och inget gÄr upp emot adrenalinkicken efterÄt. Inget i hela vÀrlden.

Av en slump rÄkar Oliver och Alicia en kvÀll befinna sig pÄ samma bar i den lilla staden. Det blir första gÄngen deras vÀgar korsas - men lÄngt ifrÄn den sista.

Sofia Fritzson, född 1984, Àr en svensk författare frÄn Svenljunga. Hon Àr framförallt aktiv inom romance-genren och har en förkÀrlek för lyckliga slut.



3.7

403 recensioner

i

2023-07-11

Glad att jag rÄkade hitta den hÀr boken; tyckte den var jÀttebra! Fastnade inte för Alicia som karaktÀr, men Oliver och Isak vÀgde upp för det dÄ dom var underbara! Gillade ocksÄ Abbe och Felix! Har Àven lyssnat pÄ mÄnga böcker av samma upplÀsare och tycker att hon Àr vÀldigt bra.

evasjodin4212

2023-07-01

vÀldigt bra

Maria

2023-04-01

Tyckte boken var sÄ bra till att börja med, försökte bortse frÄn upplÀsaren som jag inte gillar. Hon lÀser vÀldigt trÄkigt, med för mycket allvar och dÄlig inlevelse. Men sÄ spÄrade boken ur. Det hÀr Àr en författare som gillar att skriva erotiska berÀttelser. I denna bok tyckte jag inte det passade. Det blev för mycket av den biten och boken tappade sitt vÀrde för mig. Avbröt boken efter 2 timmar.