(32)

4:e julimorden

ljudbok och e-bok


"4:e julimorden" Àr en medryckande thriller, och fjÀrde delen i James Pattersons spÀnningsserie om polisinspektör Lindsay Boxer i San Francisco.

Lindsay Boxer avfyrar sitt vapen i en dramatiskt biljakt, och snart finner hon sig sjÀlv Ätalad och med sitt öde i hÀnderna pÄ tolv jurymedlemmar.

För att fly den stökiga tillvaron som hennes agerande resulterat i flyttar hon tillfÀlligt till en plats som kallas Half Moon Bay. Men uppehÄllet frÄn problem och dramatik blir kort nÀr en rad brutala mord drabbar det lilla samhÀllet, och Äterigen leder hon utredningen tillsammans med sitt team av de skickliga och smarta kvinnorna. Morden tycks ske helt pÄ mÄfÄ, men en detalj fÄngar Lindsays uppmÀrksamhet och för henne tillbaka till ett av hennes allra första fall, ett ouppklarat mord som förföljt henne under flera Är.

James Patterson Àr en av vÀrldens bÀst sÀljande spÀnningsförfattare. Hans popularitet beror bland annat pÄ hans förmÄga att skapa komplexa intriger och halsbrytande spÀnningsscener och han kÀnd för att skriva böcker som Àr omöjliga att lÀgga ifrÄn sig.


UpplÀsare: EvaMaria Oria
LĂ€ngd: