(15)

19 december: Roviken - en erotisk julkalender

ljudbok och e-bok


"Hans blick vÀxlade mellan att se henne i ögonen, se pÄ klyftan som bildats vid handdukens knut samt pÄ handen som var dold under frottéhandduken."

Den framgĂ„ngsrika affĂ€rskvinnan Hanna har lĂ€mnat Stockholm och sökt sig till sina rötter i Ångermanland för att fly, inte minst frĂ„n alla ytliga relationer. I vanliga fall trĂ€ffar hon mĂ€ngder av lĂ„nga, mörkhĂ„riga affĂ€rsmĂ€n men grannen och konsertpianisten Evald, som Ă€r kĂ€nd för sitt vidlyftiga sexliv, fĂ„ngar snabbt hennes intresse. Men hon har bestĂ€mt sig för att det fĂ„r rĂ€cka med mĂ€n. I nĂ€rheten bor Hannas kusin Malin med sin sambo Jonas som forskar om sexuella beteenden. Han har lĂ„nat gamla dagböcker frĂ„n Hannas slĂ€kting och berĂ€ttelserna dĂ€r inspirerar Malin...

Sara Olsson Àr författare, förlÀggare, sexrÄdgivare, litteraturvetare och vinterbadare. Hon har tidigare skrivit romanen DEAD & ALIVE, samt thrillern Dolt under jord, den senare med Martin Falkman. Sara har Àven skrivit fyra fackböcker och medverkat i en haikuantologi.


UpplÀsare: Bella
LĂ€ngd: