(64)

Teneriffa del 1

ljudbok och e-bok


Privatdetektiven Roland har inte direkt nÄgot emot sitt senaste uppdrag. Han fÄr en gratis semester pÄ Teneriffa, sÄ lÀnge han rapporterar till en avundsjuk make vad det Àr hustrun och hennes vÀninna gör pÄ sin resa. LÀttförtjÀnta pengar. Men kanske Àr det ÀndÄ nÄgot som döljer sig under ytan?

PÄ samma ö har Mattias landat och han njuter av en familjesemester med dottern Lisa och nya frun Vanna. Det Àr en vÀlkommen paus frÄn ex-frun hemma i Sverige, som helt tycks ha tappat vettet nu nÀr Lisa ska fÄ ett halvsyskon. Men ett ovÀntat möte gör att deras harmoniska tillvaro fÄr ett abrupt slut...

I "Teneriffa" möter vi flera karaktÀrer som har gemensamt att de alla samtidigt befinner sig pÄ det populÀra turistmÄlet.

Anders Mathlein, född 1956, Àr en svensk författare, journalist och tecknare frÄn Stockholm. Han Àr verksam inom mÄnga genrer och skriver bl.a. thrillers, satir, reseskildringar och noveller.



2.8

64 recensioner

Kate

2024-01-01

Jag förstÄr inte riktigt böckerna sÄ sett. Jag trodde att det skulle komma nÄn slags handling som band ihop karaktÀrerna sen men icke. Sen Àr upplÀsaren helt fel. LÄter som utropstecken varenda mening.

Te

2021-01-19

Monoton upplÀsare. Del ett lÄng som ett kapitel, slutar i början av berÀttelsen. Ingen höjdare.