(954)

Se mig falla

ljudbok och e-bok


”Se mig falla” Ă€r berĂ€ttelsen om en fars desperata sökande efter sin Ă€lskade dotter. En tĂ€t och febrig skildring av det mörker som döljer sig under semesterparadisets glittrande yta. Tre Ă„r har gĂ„tt sedan Tim Blancks sextonĂ„riga dotter försvann under en resa till Mallorca. Han har lovat henne att aldrig sluta leta, ett löfte som slitit sönder hans Ă€ktenskap och fĂ„tt honom att bosĂ€tta sig i Palma, dĂ€r han försörjer sig som privatdetektiv. NĂ€r han fĂ„r i uppdrag att utreda en misstĂ€nkt otrohetsaffĂ€r dras han ovĂ€ntat in en vĂ€rld av korruption och skoningslös girighet. Och i begĂ€rens dunkla vrĂ„r tycker han sig plötsligt ana sin dotters skugga. Med fara för livet kastar han sig in i jakten pĂ„ sanningen om vad som hĂ€nt henne.



3.4

954 recensioner

Anette

2023-12-29

Kallentoft skriver speciellt men otroligt bra. UpplÀsaren höjer boken.

Kim

2023-07-07

Denna bok var inget för mig. Jag var helt Àrligt obekvÀm största delen av lyssnandet, bÄde hur författaren beskriver saker men ocksÄ hur boken lÀstes upp. Det Àr mÄnga olika namn och stÀder och skiftas mellan olika sprÄk. Beskrivningarna Àr alldeles för utsvÀvande och sexuella. Det tog Àven över halva boken innan det började hÀnda nÄgot relevant och spÀnnande. Jag vill inte klanka ner pÄ boken, den uppskattas sÀkert av mÄnga. Denna recension Àr mer för mig sjÀlv att kunna gÄ tillbaka till.

Sten

2023-03-07

Helt ok och intressant historia som gick att lyssna pÄ. Bra lÀst av Magnus R. Lite rörigt med byten mellan tillbakablickar och realtid. En typisk Kallentofthistoria med tankesekvenser, eller vad man ska kalla det, frÄn offret, i detta fallet den försvunna dottern. Efter att ha hört boken verkar inte Mallorca vara nÄgot vidare stÀlle..