(1787)

Jag, Nattid

ljudbok och e-bok


Nathalie Danielsson vÀnde den tuffa uppvÀxten som prÀglades av mobbning, till att bli en av Sveriges mest framstÄende influencers. Nu Àr hon störst i Sverige med över 2,7 miljoner följare i sina olika kanaler. PÄ kort tid har hon blivit en extra bÀstis för hundratusentals svenska barn och ungdomar.

I sjÀlvbiografin Jag, Nattid berÀttar hon öppenhjÀrtigt om uppvÀxten i Trelleborg och en skoltid som prÀglades av trakasserier och mobbning. Hur kÀnslan av att vara utanför och vÀrdelös ledde till ett sjÀlvmordsförsök nÀr hon bara var tio Är gammal. I boken förklarar hon vad elaka kommentarer och mobbning kan leda till men hon vill ocksÄ inspirera andra barn och ungdomar till att vÄga tro pÄ sig sjÀlva och hitta styrkan att ta sig ur destruktiva mönster.

Hon berÀttar ocksÄ om sin vardag och sanningen bakom glamouren som mÄnga förknippar med influencers. Om funderingarna och prestationsÄngesten över vad fansen ska tycka om vissa inlÀgg och livsbeslut.

Nathalie "Nattid" Danielsson Ă€r 18 Ă„r och bosatt i Göteborg. Hon Ă€r en av Sveriges största influencers och nĂ„r varje vecka en miljonpublik med sitt budskap om anti-mobbning och att vara sig sjĂ€lv. 2018 skildrade SVT Play hennes liv i teveserien "Nattid Sommaren efter nian". Hon tilldelades utmĂ€rkelsen Guldtuben 2018 för Årets Musical.ly (numera TikTok).



4.4

1787 recensioner

Edith

2024-02-05

SĂ„ fint mina ögon tĂ„rades mĂ„nga gĂ„nger av denna rörande berĂ€ttelse ❀❀❀

Daniel

2023-10-28

Superbra

Jessica

2023-06-25

Lyssnade pĂ„ denna 2023 precis nu nĂ€r hon blivit mamma och Ă€ven trĂ€ffat mannen i sitt liv. Att hon Ă€ntligen fĂ„r mĂ„ bra! Är imponerad över hur bra hon lĂ€ser trots sin dyslexi. VĂ€ldigt bra tips till förĂ€ldrar och barn. Alla borde lĂ€sa/lyssna pĂ„ denna! ♡