(7)

Dissa Steroider - stark & snygg den naturliga vägen

ljudbok


Allt fler tränar idag på gym, och gym har i folkmun beskrivits som den nya fritidsgården. Vissa påstår t.o.m. att det är en riskmiljö. Otillåtna preparat har tidigare varit vanligt bland kroppsbyggare, men experter ser nu att det är många andra som också dopar sig för att se bra ut.

Den här ljudboken, kan du lyssna på som en sorts dokumentärt reportage där Stephan Wilson, tar med dig på en resa där ledande experter, influencers m.fl svarar på frågor som:

Vad är dopning? Varför är det fler som dopar sig idag? Och till vilket pris? Du som lyssnar kommer också få redskap och tips på om det finns en mer hälsosam väg för att bygga sig en starkare och i mångas ögon en mer vältränad kropp?

Stephan Wilson har programlett flera framgångsrika TV-program, bl.a. Gomorron Sverige och Lilla Sportspegeln. Mest känd är han kanske från serien Stephan på glid, där han försökte förstå sig på passionen för längdskidor när hans stapplande stavtag nådde miljonpublik. Idag ses Stephan som en hälsoinspiratör av många.

Denna ljudbok är producerad av Idéstorm, utgiven av förlaget Roos & Tegnér med stöd från Allmänna Arvsfonden.



3.6

7 recensioner

Annette

2021-06-03

Jätte bra information, hade ingen aning om hur det är med steroider.