Alla böcker

Alla böcker

Obegränsad tillgång till ljudböcker i din mobil eller surfplatta. Välj bland hundratusentals ljudböcker och lyssna online eller offline. Prova gratis i 30 dagar. Helt utan bindningstid.

Välj kategori
Populärt
Filtrera

Sida 1 av 4875

Få tillgång till hundratusentals ljudböcker med Nextory

Med Nextory får du tillgång till hundratusentals ljudböcker i din mobil eller surfplatta. Lyssna på din favoritförfattare eller utforska vårt bibliotek för att hitta nya ljudböcker. Påbörja din kostnadsfria provperiod idag.

Streama ljudböcker medan du gör något annat

Ljudböcker är perfekt för att förgylla en promenad eller varför inte nästa tvättid? Med Nextory kan du göra vardagen till ett spännande äventyr. Följ jakten på en seriemördare eller få reda på varför havet är blått? Valet är ditt. Med Nextory kan du streama eller ladda ner ljudböcker i din mobil och surfplatta.

Med vårt familjeabonnemang för ljudböcker kan du dessutom låta barnen lyssna på barnböcker. Ett knep som har hjälp otaligt många föräldrar att få en lugnare vardag. Oavsett om det är vid läggdags, bilresan hem eller som nöje.

Tänkte du köpa ljudbok? Nöj dig inte med en när du kan få obegränsad tillgång.

Med Nextory får du tillgång till ett enormt bibliotek för 139 SEK / månaden. Välj bland bästsäljande thrillers, fängslande deckare eller kanske en ny författare? Ladda ner vår app för ljudböcker och ta ditt läsande till nya nivåer idag.

Fördelar med ljudböcker

Hela 70% vill öka antalet böcker de läser per år. Trots det är det få som faktiskt lyckas och visst är det så? Barnen ska hämtas, maten lagas och tvätten hängas. Med en hektisk vardag framför sig är det få som lyckas hitta tid till att avnjuta en riktigt bra bok.

Med Nextory kan du få mer tid åt dig själv. Kombinera kvällspromenaden med en deckare och helt plötsligt har du fått ekvationen att gå ihop. Dessutom finns det en hel del fördelar med att lyssna på ljudböcker.

6 hälsofördelar med läsning och lyssning:

 • Får dig att koppla av.
 • Reducerar din stressnivå.
 • Ökar din koncentrationsförmåga.
 • Förbättrar ditt minne.
 • Ger dig ny kunskap.
 • Stärker ditt ordförråd.

Lyssna på en ljudbok gratis - Prova Nextory i 30  dagar

Med Nextory får du alltid prova vår app för ljudböcker gratis i 30 dagar. Helt utan bindningstid eller kostnad. Hitta en ljudbok du vill lyssna på och ladda ner vår app idag.

Vill du fortsätta läsa efter första boken finns det tusentals andra ljudböcker att välja emellan. Under de första 30 dagarna betalar du 0 sek och har fri tillgång till ljudböcker.

6 anledningar att välja Nextory:

 • En av Nordens största prenumerationstjänster för e- och ljudböcker.
 • 30 dagars kostnadsfri provperiod.
 • Ingen bindningstid och du kan avsluta när du vill.
 • Hundratusentals böcker i din ficka från 139 kr/ mån.
 • Lyssna på din favoritbok var som helst och när som helst.
 • Möjlighet att dela abonnemang med hela familjen.
 • Över 11 000 har gett Nextory 5 stjärnor i Google Play

Så laddar du ner appen för ljudböcker

För att lyssna på ljudböcker i Nextory behöver du starta din provperiod på vår hemsida. Du registrerar dig enkelt med din mejladress. Därefter kan du enkelt ladda ner appen i App Store eller Google Play.

Du betalar 0 SEK för att prova Nextory i 30 dagar. Det betyder att du både kan läsa och lyssna obegränsat i vår app utan kostnad. Om du väljer att fortsätta efter provperioden blir du likt tusentals andra, en betalande medlem i Nextory.

Prova Nextory kostnadsfritt idag och få tillgång till hundratusentals böcker idag.

En ljudbok för alla smaker – stora som små

Med Nextory kan hela familjen lyssna på böcker samtidigt. Långtråkiga stunder i vardagen kan få nytt liv och med familjeabonnemanget kan alla lyssna samtidigt. Perfekt för familjesemestern.

Välj bland ett brett utbud av böcker inom ett flertal genrer. Ta din tid och leta efter något som faller dig i smaken. Med tusentals titlar är chansen stor att du hittar något som får dig att sträckläsa.

Det finns tre olika abonnemang att välja mellan och med Nextorys familjeabonnemang kan ni vara upp till fyra användare som lyssnar på olika ljudböcker samtidigt. Bäst av allt är att alla kan lyssna på ljudböcker helt obegränsat. Börjar man att lyssna på en ljudbok som inte faller dig i smaken kan man enkelt välja en ny utan att det kostar något extra.

Be a reader med Nextory – En av Nordens största prenumerationstjänster för e- och ljudböcker.

visa
amex
master