E-böcker för alla

Här hittar du ett stort digitalt bibliotek av e-böcker till din mobil eller surfplatta. Böckerna kan du läsa i Nextorys app direkt i din iPhone och android-telefon eller surfplatta. Genom Nextory får du obegränsat med läsning, var du vill, när du vill, direkt i mobilen.

Information om e-böcker

En e-bok är en digital bok som går att läsa direkt i en mobil enhet, utan att du behöver vara online. Att läsa böcker via appar har blivit mer populärt för varje år. En förklaringsfaktor är den ökade användningen av smartphones och surfplattor. Genom Nextory får du tusentals boktitlar och författare samlade på en och samma plats och därmed omedelbar tillgång till dessa utan att behöva låna från biblioteket eller leta på nätet.

Prova att läsa våra e-böcker gratis genom en provperiod på 14 dagar. Mer information om vårt utbud och alla våra titlar hittar du under respektive kategori eller genom att klicka på böckerna här ovan. Du hittar allt från spännande nyheter, populära författare, topplistor samt en uppsjö av böcker inom olika genrer.

Copyright © 2015 Nextory AB | Org. Nr: 556708-4149
Torshamnsgatan 28 A, SE-164 40 Kista | 08-411 17 15
Nextory Prova gratis nu!