Alla böcker

Alla böcker

Få obegränsad tillgång till hundratusentals e-böcker. Prova Nextory gratis i 30 dagar. Helt utan kostnad.

Välj kategori
Populärt
Filtrera

Sida 1 av 5145

Välj bland hundratusentals e-böcker – var som helst, när som helst

Med Nextory får du tillgång till hundratusentals e-böcker i din mobil eller surfplatta. Välj bland populära deckare, thrillers eller varför inte fantasy? Hos Nextory har du ett bibliotek med e-böcker att njuta av. Prova Nextory idag och börja läsa din nästa favoritbok.

Ta del av fördelarna med Nextory. Du kan läsa var som helst och när som helst. Vår app för e-böcker får plats i din ficka och ger dig tillgång till ett stort bibliotek av intressanta boktitlar. Du får mer plats i väskan oavsett om det är på solsemestern, pendlingen till jobbet eller kanske hos några bekanta. Med Nextory har du ett stort urval av böcker online och offline.

6 anledningar att välja Nextory:

 • En av Nordens största prenumerationstjänster för e-böcker och ljudböcker.
 • 30 dagars kostnadsfri provperiod.
 • Ingen bindningstid och du kan avsluta när du vill.
 • Hundratusentals böcker i din ficka från 139 kr/ mån.
 • Läs din favoritbok var som helst och när som helst.
 • Möjlighet att dela abonnemang med hela familjen.

Vad är e-böcker?

En e-bok är kort förklarat en digital utgåva av en pappersbok i traditionell bemärkelse. E-böcker kan du ladda ned eller streama direkt i din mobil och surfplatta.

Precis som att låna böcker på biblioteket kan du använda Nextory och då får du tillgång till e-böcker i din mobil och surfplatta.

Skillnaden är att du som Nextory-prenumerant betalar en fast summa i månaden och får obegränsad tillgång till hundratusentals e-böcker genom vår bokapp.

Förutom att kunna läsa har vi en mängd populära funktioner som sätter guldkant på din bokstund. Du kan bland annat se din lässtatistik, vilka författare du läser mest och vad för typ av läsprofil du har. Detta använder vår app sedan för att rekommendera nya e-böcker som förmodligen faller dig i smaken.

6 hälsofördelar med läsning:

 • Får dig att koppla av.
 • Reducerar din stressnivå.
 • Ökar din koncentrationsförmåga.
 • Förbättrar ditt minne.
 • Ger dig ny kunskap.
 • Stärker ditt ordförråd.

E-böcker på prenumeration för alla smaker

Nextory har prenumerationer för alla typer av läsare. Oavsett om du läser 1 bok per månad eller flera så finns det alternativ som passar ditt behov. Är ni dessutom flera personer som vill läsa eller lyssna samtidigt finns vårt familjeabonnemang. Som familjekund kan ni vara upp till 4 användare som läser samtidigt och varje person får sin egna profil.

Testa Nextory i 30 dagar – Prova obegränsat med e-böcker i appen

Få obegränsad tillgång till e-böcker idag. Skapa ett konto och prova Nextory i 30 dagar – helt gratis.

Under din provperiod får du läsa och lyssna på så många böcker du vill. Finns tillgängligt att ladda ned offline eller streama online. Valet är ditt.

Så laddar du ner Nextorys app för e- och ljudböcker

Du kan enkelt ladda ner Nextory-appen i App Store eller Google Play direkt till din mobil eller surfplatta – givetvis kostnadsfritt.

När du har registrerat dig med mejladress kan du enkelt klicka runt i appen för att bekanta dig med den innan du registrerar ditt betalkort.

Be a reader med Nextory – En av Nordens största prenumerationstjänster för e- och ljudböcker.

visa
amex
master