(18)

Ödets vindar/Mot svindlande höjder

e-bok


Ödets vindar

Iförd kort, snäv kjol och höga klackar framför Aurelie sin gamla hit. Den skandalomsusade sångerskan vill göra comeback och har tackat ja till ett uppträdande på Luke Bryants varuhus. Fast hon hade hellre sjungit sin nya sång och visat upp sitt rätta jag. När varuhusets ägare dyker upp hamnar de två omedelbart i bråk, och Aurelie blir genast den kaxiga tjejen med sarkastisk attityd. Men inom henne tänds en liten gnista. Luke verkar vara annorlunda. Han verkar kunna se igenom hennes hårda yta. Det hindrar henne tyvärr inte från att bete sig som en riktig bitch och de skiljs åt som ovänner. Men fem veckor senare ringer Luke plötsligt på hennes dörr. Han har stora planer för henne. Stora planer för dem.

Mot svindlande höjder

Blyga, försiktiga Violet har alltid hållit sig undan för världen. Fast nu har hon fått nog! När hon är nära att omkomma i en flygolycka bestämmer hon sig en gång för alla: hon ska sluta gömma sig och börja leva livet fullt ut.

På en nyårsmaskerad möter hon den attraktive och världsvane Leo Wolfe. Han är en känd filmproducent, och dessutom rik som ett troll. Om det finns någon man som kan hjälpa Violet att lämna sin dygdiga, trista tillvaro så är det han. Men är hon verkligen redo för de höjder som Leo vill ta henne till?