(557)

Ödeläggaren

ljudbok och e-bok


”Jag gick hem och lagade söndagsmiddag till mina barn och meddelade att jag tyvärr inte hade mött Gud. Vem jag hade mött visste jag ännu inte.”

Detta är den sanna och självupplevda berättelsen om hur författaren Christina Herrström möter ”ödeläggaren”, en sällsynt karismatisk musiker och affärsman som kämpar för sin son och för ett bättre liv, som berättar att allt har tagits ifrån honom och att han som blivit hemlös håller på att gå under. Beslutet att hjälpa en medmänniska och att öppna sin dörr får förödande konsekvenser och hennes liv som hon en gång kände det börjar långsamt och metodiskt slås sönder till dess bara spillror återstår.


Uppläsare: Cecilia Nilsson
Längd:

3.9

557 recensioner

Marie

2023-12-22

helt otroligt naket och ärligt får vi kliva in i författarens liv och vardag. När hon är som skörast kommer ödeläggaren in i hennes värld. Genom manipulation får vi se narcisisten ta sig in i författarens liv och ta över bit för bit. Jag kände sådan kärlek och värme till Christina för hur hon öppnar dörrarna på vid gavel till sitt liv.. sådan fantastisk kvinna! Vi är många som skadats och manipulerats av män på olika sätt, men våra känslor är lika och det är hög igenkänning i hur Christina mår och agerar. Jag blir arg på mannen och män och kyrkan som blir en plattform för diverse psykopater. Tack för attdu är så modig Christina.. du som vill läsa feelgood romaner med löjligt lyckliga slut som inte rör din själ, du ska inte välja denna boken. för denna bok ruskar om dig

Margaretha

2023-12-09

För lång.

Eva-Lotta

2023-12-08

Mycket ångest, mycket jobbigt men så berörande.