(368)

Än porlar mörka vatten

ljudbok och e-bok


Cilla försöker bryta sig loss från den cyniska underhållningsbranschen men blir oväntat uppvaktad av Hannele, en ny spännande väninna. Cilla smittas av hennes energi och snart har de storslagna planer för framtiden. Samtidigt märker Cilla att bekanta drar sig undan henne och hon förlorar flera uppdrag utan förklaring. Hon känner sig iakttagen och har en obehaglig känsla av att något är fel.

I samma veva får Cillas vän Meja ett besked som ställer livet på ända och hon blir fånge i sitt eget hem. Hon bestämmer sig för att hjälpa Cilla och häpnar över det hon får veta. Cilla vill inte tro henne, inte förrän det är för sent och både karriär, äktenskap och liv står på spel i en stor härva av lögner och svek.

Vem kan man egentligen lita på och vad döljer sig bakom människors fasader?



4.1

368 recensioner

Monika

2024-03-26

Minns författaren från högstadietiden och är så glad att upptäcka hur galet välskrivna böcker hon gjort! Nu letar jag upp en till

Catarina

2024-01-12

Jag vet att jag redan bestämt mig för att inte läsa fler böcker i den här serien men provade ändå. Det är inte en bra bok, att upprepa innehållet flera gånger gör mig irriterad. Varför gör hon så, tror hon att jag inte kan hålla reda på vad jag läst eller är det för att göra boken tjockare?

Katrin

2024-01-06

Himla bra bok!!