(2215)

Yolanda: Gör vad ni vill, men döda henne inte!

ljudbok


Under tjugo år var Yolanda dagligen utsatt för skräckvälde, smärta och förnedring. Redan som liten flicka började hennes mor, far och bror att misshandla och utnyttja henne sexuellt på de mest avskyvärda sätt.

Från tolvårsåldern har hon dagligen tvingats delta i våldsamma orgier. Hennes egen mor värvade kunder, och det enkla och klara budskapet modern delgav de mest sadistiska kunderna var: "Gör vad ni vill, men döda henne inte".

När Yolanda äntligen tog sig ur det nät som hennes plågoandar spunnit kring henne kunde föräldrarna och brodern dömas till fängelsestraff.



4.1

2215 recensioner

Emilia

2022-10-04

Denna bok borde ha en varning. Den är inte för alla. Långt ifrån. Jag tycker att den var riktigt intressant och jag tycker om uppläsaren sedan innan. Helt otroligt är det att Yolanda för det första orkat sig igenom detta och för det andra att leva sig igenom det här en gång till för att historien ska höras. Detta är en väldigt viktig berättelse. Att läsa tragiska berättelser är något jag brinner för, för att jag vill bidra till att budskapet sprids och att offrets historia hörs. Jag är alltså med andra ord rätt härdad men jag var absolut inte förberedd på denna bok och jag skulle nog aldrig någonsin ha kunnat göra mig förberedd heller då många händelser är brutalt hemska. Många gånger behövs pauser med sådana här berättelser men ibland hjälpte inte ens pauser i denna bok. Den har gett mig fruktansvärd ångest till och från under läsning och jag kommer faktiskt inte att kunna berätta om de händelser i denna bok till de som är lika intresserade som jag, vilket jag brukar göra. Denna bokens innehåll vet jag att de flesta i världen inte vill höra talas om. Så läs verkligen på egen risk.

Pia

2022-09-06

Fruktansvärt hemskt, man blir chockad över hur föräldrar bara kan hitta på den ena hemskheten efter den andra och utsätta sitt barn för detta, finns inte ord för sånt hemskt

Monique

2022-08-23

Fantastiskt med fruktansvärd