(65)

X: 10 erotiska noveller av B. J. Hermansson

ljudbok och e-bok


I den hÀr novellsamlingen utforskar en rad olika karaktÀrer sina innersta begÀr. De njuter och fÄr andra att göra detsamma. De drivs av en stor vilja att Àlska och att Àlskas. Oavsett kön, Älder och sexuell lÀggning.

I novellen "Tystnad, tagning, sex!" befinner sig en nyexaminerad skĂ„despelerska mitt under en filminspelning – nĂ€r hon bestĂ€mmer sig för att förföra sin motspelare. I "MILF" möter vi en Ă€ldre kvinna som trĂ„nar efter en betydligt yngre, förbjuden man – och fĂ„r precis vad hon önskar. I "Lasarus" förvandlas en osĂ€ker man till kvinna – och upptĂ€cker en sexualitet som tidigare nekats honom. Och han Ă€r inte sen att ta igen vad han gĂ„tt miste om ...

GenomgĂ„ende i dessa berĂ€ttelser Ă€r budskapet att vĂ„ga vara sig sjĂ€lv. Det handlar om karaktĂ€rer som har (eller Ă€ntligen tar) makten över sin egen lust och ger sig ut pĂ„ erotiska Ă€ventyr – fyllda av begĂ€r, kĂ€rlek och tillfredstĂ€llelsens starka kraft.

SyskonkĂ€rlek - Fader - Velvet - MILF - Älskare - Eros - Fuckboy - Lasarus - Tystnad, tagning, sex! - KĂ„tslag

B. J. Hermansson Àr en av vÄra mest produktiva och populÀra författare av erotiska noveller, och har översatts till flera sprÄk. Hermansson lÄter med skicklighet sina berÀttelser skifta mellan det rappa och poetiska. Samtidigt inspirerar texternas underliggande ton lÀsaren att tÀnka kring, och ifrÄgasÀtta, vÄra etablerade förestÀllningar. Ofta gÀllande normer och sexualitet.

"X" Àr författarens första novellsamling.