(67)

Wildcard

ljudbok och e-bok


Andra boken i Warcross-serien - av författaren till Legend-trilogin!

»En lysande cyberpunk-historia, full av romantik och kickar« Kirkus Reviews

»Snabb och intensiv, fenomenal lÀsning.« Kirkus Reviews

Emika Chen överlevde med nöd och nÀppe det internationella Warcross-mÀsterskapet. Med sig bÀr hon nu sanningen om Hideo Tanakas skapelse, en vetskap som gör att hon aldrig mer kommer att kunna lita pÄ den person som en gÄng var hennes vÀn och förebild.

Fast besluten att sĂ€tta stopp för Hideos fruktansvĂ€rda plan slĂ„r Emika följe med Phoenix Riders, bara för att upptĂ€cka ett nytt hot pĂ„ Tokyos neonupplysta gator: NĂ„gon har satt ett pris pĂ„ Emikas huvud. Hennes enda chans att överleva vilar i hĂ€nderna pĂ„ Zero och hans hĂ€nsynslösa, svartklĂ€dda gĂ€ng. Men snart inser Emika att Zero inte Ă€r den han verkar vara – och att hans beskydd har ett pris.

InsnÀrjd i en vÀv av svek och lögner mÄste Emika bestÀmma sig: Hur lÄngt Àr hon beredd att gÄ för att stoppa mannen hon Àlskar?

MARIE LU [f. 1984] Ă€r en amerikansk författare vars böcker sĂ„lt i över 4 miljoner exemplar. Hon fick sitt stora internationella genombrott med den dystopiska Legend-trilogin, som sĂ„ldes till 26 lĂ€nder och följdes av den lika uppskattade serien Den unga eliten. Wildcard – den avslutande, andra boken om Warcross-imperiet – gick rakt in pĂ„ New York Times bestsellerlista.


UpplÀsare: Kristina Leon
LĂ€ngd:

4.1

67 recensioner

Freja

2023-08-11

VÀldigt bra bok, men sjÀlva "slut storyn" var nÀstan inte alls introducerad i bok 1, utan kom av sig sjÀlv i denna bok. Dock superbra ljudbok att lyssna pÄ!

Maja

2023-04-10

MYCKET bÀttre Àn första boken. Första tog jag mig knappt igenom, denna ville jag inte sluta lÀsa.

Constanza

2021-08-19

Älskaaaar, sĂ„ lĂ€svĂ€rt. Absolut inte nĂ„n farvoritbok men verkligen nĂ„got man vill lĂ€sa. Marie Lu’s Legend serie Ă€r ocksĂ„ fantastisk.đŸ€